top of page

Diensten

Wat kunnen we voor u betekenen?

 

Heeft u een kavel gekocht, verbouwplannen of een eerste idee om te gaan bouwen? Dan help ik u daar graag mee verder. Bouwkundig ontwerp- en Adviesbureau Maasdam kan u vanaf het eerste idee tot aan de oplevering van uw woning of bedrijfsgebouw bijstaan, zowel bij nieuwbouw als verbouw (uitbreidingen en renovatie). Ik kan voor u het architectonisch ontwerp, de bouwtechnische uitwerking, de vergunningen en de bouwbegeleiding verzorgen.

 

Kennismakingsgesprek

Ieder ontwerp- en bouwproces is uniek en daarom bied ik mijn diensten op maat, naar uw wensen, aan.

Graag nodig ik u uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen, hoe uw ontwerp- en bouwproces er uit kan zien. Naar aanleiding van dit gesprek kan ik u een gratis vrijblijvende offerte aanbieden. 

 

Diensten

 
Eerste idee en ontwerp

Ik help u bij het vertalen van uw wensen, ideeën en inspiratie naar een ontwerp. Hierbij hou ik rekening met de haalbaarheid, zodat we tot een mooi en passend ontwerp komen.  

Ik werk met een planstudieboek met daarin onder andere plattegronden, doorsneden en 3D-impressies erin. Hierdoor krijgt u een volledig beeld van het ontwerp. Wanneer u tevreden bent, kan het plan voorgelegd worden aan de gemeente.  

 
Vergunning en bouwtechnische uitwerking

Wanneer het ontwerp definitief is, ga ik de omgevingsvergunning (bouwvergunning) voor u regelen. Het ontwerp wordt dan vertaald in bouwtechnische tekeningen. Tijdens dit proces verzorg ik voor u alle contacten met eventuele adviseurs, zodat u tijdens het proces één aanspreekpunt heeft.

Tijdens dit proces wordt uw woning of bedrijfsgebouw bouwtechnisch, constructief en installatietechnisch uitgewerkt. Tevens worden alle vergunningen geregeld. En maak ik eventueel een technische omschrijving van het plan. 

 
Bouwbegeleiding en oplevering

Na het verkrijgen van de vergunningen kan de bouw gaan beginnen en breekt de uitvoeringsfase aan. Tijdens deze fase kan ik u ook helpen in de vorm van bouwbegeleiding

De bouwbegeleiding kan in verschillende vormen. Zo kan ik u helpen bij de aannemersselectie, de wekelijkse bouwbegeleiding of esthetisch toezicht en de oplevering. Hierdoor heeft u tijdens dit proces één aanspreekpunt en verzorg ik voor u de communicatie met de aannemer en andere partijen. 

Wilt u meer informatie over hoe het totale proces eruit ziet wanneer u een eigen woning wilt laten bouwen?

Klik dan op de onderstaande link. 

 

Integraal ontwerpproces

Ik werk volgens een integraal ontwerpproces. Dat houdt in dat vanaf het eerste ontwerp nagedacht wordt over de technische aspecten van het uiteindelijke gebouw. Hierdoor kom ik op een efficiënte manier tot een goed eindresultaat. Ik wil graag voor u het maximale uit uw ontwerp halen!

bottom of page